Noua Skoda Fabia: primele schițe de design

Skoda a prezentat primele schițe de design cu noua generație a modelului Fabia. Premiera noului model este programată pentru luna mai.

A patra generație a modelului Skoda Fabia va fi lansată oficial luna viitoare. Modelul de clasă mică va folosi platforma modulară MQB-A0 din cadrul Grupului Volkswagen. Platforma este comună cu noile modele Audi A1, Volkswagen Polo sau Seat Ibiza.

Noua generație Skoda Fabia vine în luna mai

După o serie de imagini cu modelul camuflat, Skoda publică primele schițe de design cu noul model. Acesta va crește în dimensiuni față de actuala generație, urmând să fie cu 111 mm lai lung și cu 48 mm mai lat.

Skoda mai spune că noul model va folosi blocuri optice și stopuri LED. Volumul portbagajului a fost mărit cu 50 litri, iar pasagerii din spate au mai mult spațiu la dispoziție.

Skoda a lansat modelul Fabia în anul 2000 și a vândut peste 4.7 milioane de unități vândute în cei 20 de ani și de-a lungul a trei generații. Fabia este un model important și extrem de popular în gama Skoda, fiind devansat în topul preferințelor doar de modelul Octavia.

Via Skoda

Adaugati comentariu