Noua Skoda Fabia va fi prezentată oficial în 4 mai

În această seară, 4 mai, începând cu ora 20.00, Skoda va prezenta oficial noua generație a modelului de clasă mică Fabia. Evenimentul va fi transmis online pe canalele social media ale mărcii din Cehia.

Skoda Fabia este un model extrem de important pentru constructorul din Cehia. Este al doilea model ca popularitate după Octavia, iar noua generație va marca o schimbare în filosofia acestui model de clasă mică.

Skoda Fabia – prezentare oficială în 4 mai 2021

Până la dezvelirea oficială a noii generații, Skoda a publicat o serie de schițe de design. inclusiv un desen detaliat al interiorului. Se remarcă elemente de design preluate de la actuala generație Octavia, inclusiv volanul cu două spițe, guri de ventilație rotunde și inserții cromate. Fabia va folosi sistemul Virtual Cockpit ca opțiune, o premieră pentru modelul de clasă mică, iar din schița de design se mai remarcă și un display central de dimensiuni generoase.

Noua Skoda Fabia va utiliza platforma MQB-A0, fiind mai lungă față de actuala generație. Astfel, spațiul interior va crește, în special pentru pasagerii din spate care vor avea mai mult loc la genunchi. Platforma este comună cu noile modele Audi A1, Volkswagen Polo sau Seat Ibiza. Skoda mai spune că noul model va folosi blocuri optice și stopuri LED. Volumul portbagajului a fost mărit cu 50 litri.

Vom reveni cu mai multe detalii după prezentarea oficială a modelului.

Via Skoda

Adaugati comentariu