Noua Skoda Octavia e pe drum. Când ajunge în showroom?

Skoda Octavia (4)

Se anunță o toamnă extrem de aglomerată pentru Grupul Volkswagen. În plin proces Dieselgate, nemții pregătesc și lansarea mult-așteptatului Golf Mk8, dar și a sedanului Skoda Octavia.

Presa spaniolă scrie că viitoarea Skoda Octavia va fi dezvăluită oficial luna viitoare. Cea de-a patra generație va veni cu modificări subtile de design, Skoda încercând să deseneze Octavia urmând liniile modelului Superb, dezvăluit recent. Sursă de inspirație la capitolul “tehnologie” va fi și conceptul Skoda Vision X, dezvăluit anul trecut, la Salonul Auto de la Geneva.

Laura de la Skoda. 7 lucruri interesante pe care știe să le facă

Autobild.es anunță și apariția unei noutăți în gama de motorizare, pentru că producătorul din Mlada Boleslav pregătește și o versiune hibridă. Octavia le va face pe plac și amatorilor de senzații tari, pentru că o versiune RS rămâne în cărți cu peste 180 de cai putere și tracțiune integrală rămâne în cărți.

Prima imagine cu interiorul viitoarei Octavia

Nu se știe dacă decizia Grupului Volkswagen de a muta Skoda într-o categorie inferioară de prețuri, care să o facă să rivalizeze cu modele mai accesibile, va fi pusă deja în aplicare. În România, actuala generație Octavia are un preț de pornire de 15.150 de euro, sumă pentru care clientul primește versiunea entry level cu motor 1.0 TSI cu 115 cai putere. În versiune de top, RS 2.0 TDI 4×4 DSG, costă 31.671 euro.

60 de ani de Skoda Octavia. Câte mașini s-au vândut până acum?

Noua Skoda Octavia va fi dezvăluită pe 11 noiembrie și va ajunge în showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Sursă foto: Quattroruote.it

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top