Prima imagine cu interiorul viitoarei Skoda Octavia. Când va fi gata noul model?

Skoda Octavia (3)

A apărut prima imagine cu interiorul viitoarei Skoda Octavia. Fotografiile spion dezvăluie elemente importante din cabină. Aceasta pare să fie inspirată și de cabina lui Skoda Vision X, conceptul dezvăluit anul trecut la Salonul Auto de la Geneva.

Constructorul de la Mlada Boleslav a trimis în teste viitoarea Skoda Octavia. Caroseria este încă acoperită de un strat gros de camuflaj, dar fotografiile spion arată că, la interior, Octavia va veni cu soluțiile tehnologice propuse de conceptul Skoda Vision X anul trecut, la Geneva.

Skoda Octavia (4)
Sursă foto: Quattroruote.it

Ecranul tactil din consola centrală arată o imagine cu noua mașină, în versiune Combi, pe un afișaj care pare să fie un home page. Calitatea imaginii nu permite observarea detaliilor de design, dar se poate remarca faptul că liniile sunt preluate de la noul hatchback Scala. Nemții de la AutoBild anunță dimensiuni similare cu ale actualei generații Octavia: aproximativ 4 metri și 70 de centimetri în lungime, 1 metru și 80 de centimetri în lățime, dar un ampatament mai mare, care se va traduce printr-un spațiu interior mai generos.

Skoda Octavia (2)
Sursă foto: Autobild.de

Apar mai puține butoane la bordul viitoarei Octavia în comparație cu cel al modelului care se află pe piață la ora actuală. Skoda ar putea adopta soluția controlului climatizării exclusiv prin intermediul ecranului tactil aflat în consola centrală.

Second hand – Skoda Octavia Mk2 și Mk2 facelift

Display-ul care redă navigața are un layout tip tabletă, iar instrumentarul de bord va fi complet digital, cel mai probabil fiind oferit opțional la versiunile cu echipări inferioare.

Skoda Octavia (1)
Sursă foto: Autobild.de

Se pare că și Skoda va renunța la levierul clasic al transmisiei automate în favoarea unor butoane moderne. Ceea ce vedem pentru moment, în fotografiile spion, pot fi doar soluții provizorii, iar versiunea de serie ar putea fi foarte diferită.

Noua Skoda Octavia va fi prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt și va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top