Noua Skoda Scala Monte Carlo – Top 5 lucruri speciale

Skoda Scala Monte Carlo (2)

Skoda Scala Monte Carlo va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, iar primii clienți își vor primi mașina în prima parte a anului viitor. Până atunci, vă dezvăluim ce are special modelul cu linia de echipare specială.

Top 5 lucruri speciale la noua Skoda Scala Monte Carlo:

  • Este inspirată din motorsport, dar și din strălucirea orașului Monte Carlo. La Monte Carlo, Skoda a obținut printer cele mai răsunătoare succese din sporturile cu motor.
  • Prezintă elemente de culoare neagră, care îi asigură o prezență sportivă. Acestea sunt grila flancată de faruri LED, carcasele oglinzilor, pragurile laterale, un difuzor de aer, dar și literele denumirii modelului, care apar pe partea posterioară, și jantele de 17 inci (opțional de 18), cu design special Monte Carlo.
  • Echiparea standard include geamuri spate cu tentă închisă, acoperiș panoramic și un eleron în prelungire acoperișului.
  • Șoferul ia loc în scaune sport cu tetiere integrate și tapițerie special Monte Carlo și primește în palme un volan multifunctional sport.
  • În cabina noii Scala Monte Carlo se regăsesc lumina ambientală, pedalier cu aspect de aluminiu, covoarșe speicale, iar denumirea modelului apare și pe praguri.

Citește și:

Cele mai sigure mașini din lume sunt…

Adaugati comentariu