Noua Toyota Corolla Touring Sports – Pentru mai mult spațiu

Noua Toyota Corolla Touring Sports (2)

Noua Toyota Corolla Touring Sports se alătură versiunii hatchback prezentată în primăvară la Geneva. Mașina va fi prezentată oficial peste o lună, la Paris.

Creată și dezvoltată în Europa, noua Toyota Corolla Touring Sports este un model dedicat celor care au nevoie de o mașină practică, dar și stilată, anunță constructorul nipon.

Toyota va oferi clienților un singur motor convnețional, o unitate turbo pe benzină cu 116 cai putere și două opțiuni hibride: una cu motor de 1.8 litri și 122 de cai putere și alta cu motor de 2.0 ltiri și 180 de cai putere.

Noua Toyota Corolla Touring Sports (1)

Sistemul cu motor de 1.8 litri a suferit îmbunătățiri, pentru o rulare mai silențioasă și mai intuitivă. Sistemul cu propulsor de 2.0 litri oferă clienților comfort, stabilitate și manerabilitate superioare. Ambele beneficiază de avantajele puse la dispoziție de platforma Toyota New Global Architecture GA-C (TNGA).

Noua Corolla primește suspensie MacPherson pe față și o nouă suspensie multilink pe puntea din spate, un sistem nou de amortizare și, în premieră, suspensie variabilă adaptivă (AVS).

Desenată la Centrul de Design din Zaventem, Belgia, Corolla break urmează liniile limbajului de design care poartă denumirea Under Priority Catamaran. Acoperișul cu linie descendentă îi conferă imaginea dinamică, dar robustă, a unui shooting break. Alura atletică este evidențiată și de pasajele evazate ale roților. În partea posterioară, Touring Sports pare la fel de solidă, o senzație sporită și de stopurile full LED și de luneta înclinată.

Noua Toyota Corolla Touring Sports

Toyota Auris devine Toyota Corolla – Mașina va fi prezentată

la Salonul Auto de la Paris

O opțiune unică în segment este posibilitatea de a alege o caroserie biton, acoperișul și montanții primind finisaj negru, nuanță care se va regăsi și în partea inferioară a grilei.

Noua Toyota Corolla Touring Sports are un ampatament de 2.700 mm și – susțin niponii – cel mai generos spațiu la picioare pentru pasagerii de pe banchetă, din clasa sa.

La interior, Corolla Touring Sports redă senzația de spațiu, cu o cabină cu materiale, culori și finisaje noi. Portbagajul are un volum de 598 de litri.

Noua Toyota Corolla Touring Sports

Standard la versiunile de top și opțional la celelalte, Toyota instalează în mașinile sale un Head-Up Display, un sistem de sunet JBL GreenEdge Premium, încărcare wireless pentru telefoane inteligente și sistemul Toyota Multimedia.

Noua Toyota Corolla Touring Sports vine luna viitoare la Salonul Auto de la Paris și va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top