Noua Toyota Corolla TREK – Informații și fotografii oficiale

Noua Toyota Corolla TREK (2)

Noua Toyota Corolla TREK vine pe lume ca rival pentru Ford Focus Active. Are gardă la sol mai mare, protecții din plastic și scuturi care să protejeze mașina pe suprafețe grele.

Noua Toyota Corolla TREK este răspunsul producătorului nipon la cererea mare de crossovere. Modelul este dedicat familiilor pasionate de petrecerea timpului în aer liber.

Noua Toyota Corolla TREK (1)

Test drive Toyota Corolla – Rețeta de sushi

Versiunea TREK are o gardă la sol cu 20 mm mai mare. Pe aripi și-au făcut apariția protecții din plastic. Modelul poartă o grilă tip figure de miere, aleargă pe jante de 17 inci și vine cu faruri LED și proiectoare de ceață.

Sub capota sa lucrează motoarele de 1,2 litri turbo, de 1,8 și de 2,0 litri, integrate într-un sistem hibrid de propulsie.

Noua Toyota Corolla TREK (3)

Logo-ul TREK apare atât pe ușa portbagajului, cât și pe praguri. La bord, se regăsesc tapițeria textilă în două nuanțe și un instrumentar de bord digital cu ecran TFT de 7 inci. Cea mai nouă generație Toyota Safety Sense este, de asemenea, în configurația de bază.  Corolla TREK primește și ecran tactil de 7 inci în consola central.

Această versiune este rezultatul colaborării dintre Toyota și Trek Bicycle. Mașina și-a făcut deja apariția în “La Vuelta”. Turul Spaniei a avut loc în perioada 24 august – 15 septembrie.

Adaugati comentariu