Noul Audi e-tron a intrat în producție înainte de a fi prezentat

Audi e-tron

Noul Audi e-tron a intrat deja în producția de serie, deși va fi prezentat abia după mijlocul acestei luni. Primul SUV electric al constructorului german va fi produs la uzina din Bruxelles.

Un Audi e-tron în culoarea Misano Red este deja gata de drum. Membru în Consiliul de Administrație de la Audi, Peter Kossler, și managerul Audi Bruselles, Patrick Danau, au tras deja cu ochiul sub prelata care îl ascunde pe e-tron.

“Este un pionier veritabil”, susține Peter Kossler după ce a urmărit mașina rulând silențios către spațiul de depozitare. “Prezintă tehnologii inovatoare, cum ar fi oglinzile exterioare virtuale și combină calitățile de tradiție ale brand-ului Audi în ceea ce privește dinamica și manevrabilitatea cu soluțiile tehnice cu progresul tehnic. Uzina noastră a fost complet modernizată pentru producția mașinii electrice.” Producția lui e-tron este prima producție de serie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, din segmentul premium.

Audi E-Tron la înălțime. Primul EV de la Ingolstadt

urcă pe Pikes Peak

 

Audi dezvoltă în propriul centru de producție, atât bateriile, cât și sistemul de propulsie. Încă din vara anului 2016, uzina a reconceput și reconstruit atelierul de construcție a caroseriilor, vopsitoria și linia de asamblare. Angajații de la Bruxelles au urmat peste 200.000 de ore de instruire ca să fie peregătiți pentru producția primului vehicul electric al companiei de la Ingolstadt.

Cu o capacitate de încărcare de până la 150 kW la orice stație de încărcare rapidă, e-tron este pregătit pentru a pleca la drumuri lungi în 30 de minute.

Noul Audi e-tron va fi prezentat pe 17 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în Satele Unite, la San Francisco.

 

Adaugati comentariu