Noul Bentley Flying Spur a ajuns în showroomul de la București

Showroomul Bentley București găzduiește începând de astăzi, 13 februarie, noul model Flying Spur.

Bentley Flying Spur a ajuns la a treia generație, iar de astăzi, sedanul de lux britanic este disponibil și pentru clienții din România.

Nava amiral a flotei Bentley este animată de un motor W12 de 6.0 litri dublu-turbocompresor ce dezvoltă 625 CP și 900 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie cu două ambreiaje și opt trepte.

Modelul expus în showroomul Bentley București are culoarea exterioară Hallmark – cea mai nouă dintre cele 16 nuanțe de argintiu și gri disponibile pe un Bentley – iar la interior este căptușit integral cu cea mai fină piele, de culoare Cricket Ball, selectată manual de artizanii Bentley și asortată cu bordul și elementele din furnir Madrona în nuanța Grand Black, cu un finisaj lucios, ca de oglindă. Consola centrală găzduiește un ecran tactil de 12.3 inch, guri de ventilație noi, în forma B-ului de la Bentley, un spațiu de depozitare, precum și un suport pentru încărcare prin inducție și două mufe USB pentru telefoanele mobile.

Noul membru al showroomului Bentley București este prevăzut cu un plafon panoramic de sticlă, care se întinde pe întreaga lungime a plafonului, iar prețul său se ridică la 228.699 de euro plus TVA.

Noul Bentley Flying Spur – Informații și fotografii oficiale

Adaugati comentariu