Noul BMW Seria 2 Gran Coupe – teaser foto. Când va fi dezvăluit?

BMW Seria 2 Gran Coupe (2)

BMW Seria 2 Gran Coupe se apropie de momentul dezvăluirii. Modelul, rival pentru Mercedes-Benz CLA, apare într-un nou teaser.

BMW lucrează la coupe-ul cu patru portiere Seria 2 Gran Coupe, care va fi dezvăluit luna viitoare, la Salonul Auto de la Los Angeles. Noua versiune din gama Seria 2 va fi poziționat, în portofoliul constructorului premium german, între BMW Seria 1 Sedan și BMW Seria 3.

BMW Seria 2 Gran Coupe (1)

În vara trecută, Seria 2 Gran Coupe a fost surprins în teste, purtând un camuflaj bizar, multicolor. Pe portierele din față apărea un cod QR, care îi putea ajuta pe fanii brand-ului să urmărească online dezvoltarea modelului.

La baza primului Seria 2 Gran Coupe din istorie se va afla platforma UKL cu tracțiue față. Noile imagini teaser arată o parte frontală cu o grilă de mari dimensiuni, prize mari de aer și faruri agresive, iar stopurile cu dispunere orizontală subliniază natura robustă a modelului.

BMW Seria 2 Gran Coupe (3)

Imaginea care arată parțial profilul redă o linie descendentă a acoperișului, ceea ce ar putea însemna că spațiul la cap nu va fi generos, o caracteristică a coupe-urilor.V iitorul Gran Coupe dispune de o tehnologie inovatoare. Despre ce este vorba, vezi aici >>>

După prezentarea programată luna viitoare, noul BMW Seria 2 Gran Coupe va ajunge în showroom-uri în primăvara lui 2020.

Adaugati comentariu