Primul BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins cu un camuflaj bizar

BMW Seria 2 Gran Coupe (15)

Primul BMW Seria 2 Gran Coupe din istorie a fost surprins purtând un camuflaj bizar. Codurile QR care se regăsesc pe părțile laterale ale prototipului direcționează către pagina de promovare a modelului care se află deja în faza finală de testare.

Noul coupe cu patru uși a pornit într-un turneu de promovare în Bavaria. Mașina poartă camuflaj multicolor, iar pe portierele din față se remarcă un cod QR. Acestea îi direcționează pe curioșii care zăresc mașina în trafic către pagina web care va oferi informații despre model.

BMW Seria 2 Gran Coupe (17)

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va fi dezvăluit în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles și va ajunge în showroom-uri în primăvara anului viitor.

Primul Seria 2 Gran Coupe dă o nouă interpretare sedanului clasic și promite conectivitate de ultimă oră, operare și control futuriste, o dinamică de excepție, tipică automobilelor brand-ului bavarez, dar și o natură practică, ce îl va face un vehicul pentru utilizare cotidiană.

Mașina va fi echipată cu tehnologia ARB (limitarea patinării roții), disponibilă la BMW i3. Este un sistem inovator de control al tracțiunii, care lucrează în combinație cu BMW Performance Control, disponibil standard, pentru a asigura o experiență emoțională la volan.

BMW Seria 2 Gran Coupe (19)

În vârful gamei se va poziționa BMW M235i xDrive, care este pus în mișcare de cel mai puternic motro cu patru cilindri construit de BMW Group. Propulsorul dezvoltă 306 cai putere. Mașina este echipată cu diferențial mecanic Torsen cu alunecare limitată.

Test drive BMW Seria 2 Cabrio facelift – Cerul e limita

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top