Test drive BMW Seria 2 Cabrio facelift – Cerul e limita

BMW Seria 2 Cabrio - BMW 220i Cabrio (1)

E o lege nescrisă în industria auto. Când vine vara, vin și cabrioletele. BMW Seria 2 Cabrio facelift e o idee bună pentru a goni spre soare. Faceliftul i-a adus versiunii decapotabile faruri LED standard și tehnologii noi, iar vara i-a adus chef de distracție. FOTO: Bogdan PARASCHIV.

Limuzinele sunt spațioase și elegante. SUV-urile sunt practice și impunătoare. Compactele sunt ideale în oraș. Așa că ce a mai rămas pentru decapotabile când s-a împărțit norocul în industria auto? A rămas distracția, libertatea și senzația că cerul este limita. Pentru asta este BMW Seria 2 Cabrio, iar nuanța Albastru Seaside (718 euro), care îi îmbracă formele atletice, o confirmă. Mediterranean Blue și Sunset Orange mai sunt pe listă. Ce estival sună, așa-i?

BMW-Seria-2-Cabrio-BMW-220i-Cabrio-3

Cum prima impresie este cea care contează, grila radiatorului mai lată, farurile hexagonale duble în locul celor circulare și prizele de aer acum mai mari, îl fac să arate ca și cum nu stă la discuții. Din profil, compact, încruntat, cu jante de 17 inci și console scurte, Seria 2 dă de înțeles că nu negociază. În partea posterioară, decapotabila bavareză a primit stopuri monobloc cu benzi LED, dispuse în forma literei L. L de la Libertate, trebuie să fie.

BMW X1 – Am fugit cu bodyguard-ul în lume

Mașina noastră a fost un 220i Cabrio, cu motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, 184 de cai putere și 270 Nm. Echilibrat, 220i aduce aerul verilor toride, distracția festivalurilor în aer liber. Simți cum un Untold întreg se strânge în jurul tău și te îmbrățișează și te încurajează și îți aduce aminte că poți face tot ce vrei. Dacă te grăbești la mare, ai nevoie de 7,7 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Dar atenție la radare. E bine să știți că legea radarelor presemnalizate a fost adoptată, iar mașina asta vă poate face oricând pasibil de amendă de viteză!

Poți configura mașina ta cu transmisie automată Steptronic cu 8 rapoarte și cu […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top