Noul BMW Seria 4: prima imagine teaser oficială

Noul model coupe BMW Seria 4 va fi lansat ofical pe data de 2 iunie 2020, iar până atunci constructorul german a publicat o primă imagine oficială teaser.

BMW se pregătește pentru lansarea oficială a noii generații Seria 4. Coupe-ul bazat pe modelul Seriei 3 va fi lansat oficial pe 2 iunie în cadrul unui eveniment transmis online.

BMW Concept 4

Noul model va avea un nou design al părții frontale, grila clasică fiind redesenată. Acest lucru a fost anunțat de Concept 4, prototipul prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2019.

O idee despre designul noului modele a fost propusă și de colegii de la publicația italiană Quattroruote. Iar prima imagine teaser oficială publicată de BMW confirmă acest lucru.

BMW Seria 4 2020

Știm că noul BMW Seria 4 va fi ceva mai scund față de actuala Serie 3, iar coeficientul aerodinamic a fost îmbunătățit. Suspenia a fost și ea setată pentru mai multă sportivitate. La momentul lansării, BMW va oferi versiunea M440i xDrive echipată cu motorul cu șase cilindri în linie de 3.0 litri ce va dezvolta 374 CP și 500 Nm.

Transmisia este asigurată de cutia automată cu opt trepte, iar modelul va beneficia de tracțiune integrală.

Lansarea oficială a noului model va avea loc pe data de 2 iunie 2020, ora 19.15.

Adaugati comentariu