Noul BMW Seria 8 Cabrio a intrat în producție la uzina în care muncitorii poartă ochelari VR

Noul BMW Seria 8 Cabrio

Primul BMW Seria 8 Cabrio și cel de-al doilea Seria 8, după versiunea Coupe, a ieșit de pe linia de asamblare a uzinei dela Dingolfing. Mașina va ajunge pe piață în martie 2019.

La patru luni de la debutul producției noului BMW Seria 8 Coupe, își face apariția la Dingolfing, și Seria 8 Cabrio, pentru a completa familia de sportive. Tot acolo se construiesc limuzinele BMW Seria 5 și Seria 7.

Noul BMW Seria 8 Cabrio

Un acoperiș textil multi-strat, care se deschide și se închide automat în 15 secunde, îi protejează pe cei aflați la bord de aerul rece și de zgomot, dar menține și greutatea mașinii sub control. Acoperișul negru este standard, dar clientul poate alege și un acoperiș Anthracite Silver.

Două motoare sunt disponibile în gamă în momentul lansării noului BMW Seria 8 Cabrio: versiunea M850i xDrive Cabrio cu motor V8 de 4.4 litri și opt cilindri, care dezvoltă 530 de cai putere și un cuplu de 750 Nm.

Noul BMW Seria 8 Cabrio

În gamă vine și BMW 840 xDrive Cabrio cu motor diesel de 3.0 litri și 6 cilindri, care transmite către ambele axe 320 de cai putere și un cuplu maxim de 680 Nm. Ambele motoare sunt conforme cu noul standard de poluare Euro 6d TEMP și sunt cuplate la o transmisie automată Steptronic cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală BMW xDrive.

Adaugati comentariu