Noul Cadillac CT5-V Blackwing este mai puternic ca un BMW M5 CS

cadillac-CT5-V-autoexpert.ro

Americanii de la Cadillac au lansat un nou model de top la capitolul performanțe: CT5-V Blacwing cu 677 CP furnizați de motorul V8 de 6.2 litri.

Cadillac are un nou model de top numit CT5-V Blackwing. Sedanul american are sub capotă motorul supraalimentat V8 de 6.2 litri ce a fost folosit și de modelul Cadillac CTS-V. Propulsorul a fost acum îmbunătățit, iar cifrele sunt impresionante.

cadillac-CT5-V-autoexpert.ro

Cadillac CT5-V Blackwing: 677 CP și cutie de viteze manuală cu șase trepte

Noul Cadillac CT5-V Blackwing are 677 CP și 893 Nm, cifre mai mari față de oferta concurenței europene. Un BMW M3 Competition are 510 CP, în timp ce Mercedes-AMG C63 S oferă tot 510 CP. Modelul american depășește la capitolul putere și modele ca BMW M5 CS (635 CP) sau Mercedes-AMG E63 S.

cadillac-CT5-V-autoexpert.ro

Cadillac CT5-V Blackwing poate accelera de la 0 la 96 km/oră în 3.7 secunde cu ajutorul transmisiei automate opționale cu 10 trepte. Standard, mașina vine echipată cu cutie de viteze manuală cu șase trepte.

cadillac-CT5-V-autoexpert.ro

Viteza de top este de 322 km/oră. Modelul este oferit exclusiv cu propulsie spate și diferențial cu alunecare limitată controlat electronic. Frânele au fost supra dimensionate pentru a face față performanțelor, modelul american folosind discuri de 398 mm pe puntea față și 374 mm pe spate. Opțional se pot alege frâne carbon-ceramice.

Modelul este oferit și în versiunea CT4-V Blackwing cu motor V6 de 479 CP și 603 Nm.

Via Cadillac

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top