Noul DS7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid – Stil de viață

DS7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid

Noul DS7 Crossbck E-Tense Plug-In Hybrid vine cu tehnologie de ultimă oră, cu tracțiune integrală și cu o autonomie electrică de 50 de kilometri în ciclul WLTP. DS este primul constructor auto ce oferă o mașină premium cu sistem de propulsie hibrid în segmentul C.

Automobilul preferat de președintele Emmanuel Macron pentru evenimentele oficiale, DS7 Crossback vine acum în versiune Plug-In Hybrid. Mașina oferă tracțiune integrală, 300 de cai putere și un cuplu de 450 de Newton metri. DS intră astfel pe un teritoriu nou.

DS7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid

Un motor pe benzină și două motoare electrice pun în mișcare crossover-ul francez. Motorul termic asigură 200 de cai putere, iar cele electrice vin cu câte 109 cai putere. O nouă transmisie automată cu opt rapoarte expediază puterea și cuplul către toate cele patru roți. Energia este stocată într-o baterie cu o capacitate de 13,2 kWh.

Noul DS 3 Crossback va fi disponibil cu propulsie diesel,

pe benzină și electrică

Patru moduri de rulare sunt disponibile la bordul noului hibrid DS: Zero emission este modul standard, modul Sport oferă distracție la volan, modul Hybrid asigură echilibrul ideal între performanță și consum, iar modul 4WD poate fi utilizat atunci când suprafața de rulare este una solicitantă.

DS 7 Crossback E-Tense 4×4 se reîncarcă atunci când șoferul decelerează sau apasă pedala de frână. O altă funcție E-SAVE îi permite șoferului să păstreze suficientă energie pentru a rula complet electric ultimii 10 sau 20 de kilometri dintr-o călătorie.

DS7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid

O hartă afișată pe ecranul tactil arată distanța în timp real care poate fi parcursă în modul Zero emission sau unde, pe ruta sa, se regăsesc stații de încărcare. Bateria se poate încărca în două ore utilizând un wallbox de 32 A cu un încărcător de 6,6 kW sau în 8 ore de la o priză domestică.

Mașina președintelui – Emmanuel Macron a ales DS7

Pentru că bateriile sunt amplasate sub podea, DS 7 Crossback E-Tense 4×4 Plug-In Hybrid nu face niciun compromis în privința spațiului, pentru că oferă aceeași cabină generoasă și un volum al portbagajului ca și modelul cu propulsie convențională.

Versiunea plug-in hybrid primește o culoare nou, Crystal Grey, și jante de 19 inci. Mașina va fi prezentă luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris.

 

Adaugati comentariu