Noul Ferrari Roma – Informații și fotografii oficiale

Ferrari a prezentat primele imagini oficiale cu noul său coupe cu motor V8 amplasat frontal numit Roma.

Prezentat în cadrul unui eveniment privat dedicat clienților mărcii sportive italiene, noul Ferrari Roma folosește arhitectura tehnică a modelului Portofino, dar cu un design complet nou.

Ferrari descrie noul model ca fiind un ”2+” coupe cu proporții rafinate și design atemporal. Partea frontală se remarcă prin capota plonjată și farurile cu design alungit.

Ferrari Roma folosește o versiune îmbunătățită a motorului V8 turbo de 3.9 litri folosit și de modelul decapotabil Ferrari Portofino, împreună cu o cutie de viteze DCT (dublu ambreiaj) cu opt trepte, cutie ce a debutat pe modelul SF90 Stradale.

Motorul V8 dezvoltă 620 CP între 5.750 și 7.500 rpm și un cuplu maxim de 760 Nm între 3.000 și 5.750 rpm. Astfel, noul Ferrari Roma poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.4 secunde, iar de la 0 la 200 km/oră în 9.3 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 320 km/oră.

Ferrari nu a dezvăluit toate secretele noului model și a publicat doar o selecție limitată de imagini. Numele noului model este dat de capitala Italiei, coupeul Roma oferind clienților finețea și rafinamentul conceptului de Dolce Vita, spune comunicatul mărcii italiene.

 

Adaugati comentariu