Noul Fiat Strada – pick-up compact destinat piețelor din America de Sud

Fiat a prezentat noua generație a pick-up-ului compact Strada, model destinat piețelor din America Latină.

Fiat este o marcă populară în Brazilia, iar modelele pick-up sunt foarte apreciate în America de Sud. Astfel, Fiat a lansat o nouă generație a modelului Strada. Constructorul italian îl numește ca fiind primul pick-ul compact cu patru portiere și suficient loc pentru cinci pasageri.

Noul model are un look mai agresiv, cu o grilă proeminentă în partea frontală, dominată de sigla Fiat specifică. Modelul este disponibil atât în variantă single cab cât și ca versiune cu patru portiere.

Fiat Strada are un unghi de atac de 24 grade și o gardă la sol de 208 mm. Versiunea cu cabină simplă poate primi un volum de 1.354 litri de cargo, iar cea cu cabină dublă, 844 litri.

La interior, Fiat și-a echipat modelul cu volan îmbrăcat în piele și inserții din plastic glossy. Pentru infotainment, cel de la volan are la dispoziție sistemul Uconnect cu display de 7 inch, compatibil cu Apple Car Play și Android Auto.

Fiat Strada va fi disponibil cu două motorizări. Propulsorul de bază este unitatea pe benzină de 1.4 litri ce dezvoltă 88 CP și 123 Nm. A doua motorizare este propulsorul 1.3 turbo de 110 CP și 139 Nm. Ambele motorizări sunt asociate cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Este posibil ca modelul Fiat Strada să fie comercializat și pe piața mexicană sub denumirea Ram 700 pickup.

via carscoops

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top