Noul Jeep Avenger a debutat pe piața din România

Jeep Avenger Romania autoexpert.ro

Noul Jeep Avenger, primul model complet al mărcii, a fost lansat în România. Prețurile pornesc de la 27.500 Euro cu TVA inclus prin Rabla Plus.

La doar o lună după ce am luat contact cu noul Jeep Avenger în cadrul testelor internaționale din Spania, primul model complet electric al mărcii Jeep a sosit oficial în România. Primul exemplar a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment găzduit de showroom-ul Jeep din Pipera.

Jeep Avenger Romania autoexpert.ro

Jeep Avenger a debutat în România

Avenger este primul model complet electric oferit de Jeep. Modelul este dezvoltat și construit în Europa, fiind asamblat la uzina grupului Stellantis din Tychy, Polonia. Este oferit cu tracțiune față, urmând ca de anul viitor să existe și o variantă 4xe cu tracțiune integrală. Avenger utilizează platforma e-CMP2 a grupului Stellantis, dar cu o serie de modificări pentru a oferi ADN-ul Jeep.

Consolele față și spate au fost reduse la minimum, având zone de protecție complet noi, care sunt cu 30 mm mai scurte. Vehiculul a fost înălțat pentru a maximiza garda la sol, punctul cel mai de jos fiind scutul motorului, unde există 209 mm la nivelul suspensiei și până la 223 mm la nivelul scutului bateriei.

Jeep Avenger Romania autoexpert.ro

Motorul electric oferă 156 CP și 260 Nm, iar consumul oficial de energie electrică este de 15,4 kWh/100 km. Bateria utilizată are o capacitate brută de 54 kWh. Clienții pot alege dintre patru niveluri de echipare și șapte nuanțe pentru caroserie.

Jeep Avenger Romania autoexpert.ro

În România, modelul Jeep Avenger pornește de la 38.900 euro cu TVA inclus, pentru a deveni 27.500 Euro net prin programul Rabla Plus. Comenzile sunt acum deschise.

Test drive Jeep Avenger. Prim contact cu primul Jeep electric din istorie

 

Via Autoitalia/ Jeep România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top