Noul Maserati GranTurismo a ajuns în România

Maserati GranTurismo România autoexpert.ro

Autoitalia, importatorul Maserati în România a lansat oficial noul model GranTurismo. Dezvăluirea noului model a avut loc la reprezentanța Maserati din nordul Bucureștiului, România fiind una dintre piețele exclusive din regiunea EMEA unde noul GranTurismo este expus fizic. foto: Dragoș Savu

Noua generație a modelului supersport Maserati GranTurismo este deja expusă la showroom-ul mărcii din nordul Bucureștiului. Coupe-ul sportiv cu patru locuri oferă acum mai mult spațiu la interior și un volum al portbagajului mărit cu 20% față de versiunea anterioară.

Maserati GranTurismo România autoexpert.ro

GranTurismo este produs 100% Made in Italy, dezvoltat în întregime de Maserati Innovation Lab din Modena, proiectat de Centro Stile Maserati din Torino și produs la Mirafiori Production Hub din Torino și întruchipează “performanța de lux italiană”, un concept regăsit în întreaga gamă Maserati.

Maserati GranTurismo România autoexpert.ro

Maserati GranTurismo Trofeo expus în România

Noua generație GranTurismo este disponibilă în trei variante de echipare și performanță: Modena, Trofeo și Folgore. Primele două versiuni utilizează noul propulsor V6 de 3.0 litri Nettuno ce a fost preluat de la supercarul Maserati MC20. Acesta dispune de 490 CP pentru modelul GranTurismo Modena și de 550 CP și 660 Nm pentru GranTurismo Trofeo. Varianta Trofeo este și cea expusă deja în România. Motorizarea V6 este asociată cu tracțiunea integrală și o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Maserati GranTurismo România autoexpert.ro

Maserati GranTurismo Folgore este primul model complet electric al mărcii cu trident. Acesta dispune de 3 motoare electrice, baterie de 83 kWh și oferă o putere maximă de 761 CP și un cuplu maxim de 1350 Nm. Folgore poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2,7 secunde, iar viteza maximă este de 320 km/oră.

În România, prețurile pentru noua generație Maserati GranTurismo încep de la 181.524 euro pentru versiunea Modena. Modelul GranTurismo Trofeo are un preț de pornire de 225.450 euro.

Via Maserati România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Cupra SUV 2024 autoexpert.ro

Schimbări majore la Seat și Cupra

Seat S.A. a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele financiare pe anul fiscal 2022. Dincolo de asta, discuțiile

Scroll to Top