Noul McLaren GT – Informații și fotografii oficiale

Noul McLaren GT (10)

Noul McLaren GT vine pe lume pentru a redefini conceptul Grand Touring și pentru a atrage un nou segment de clienți. Noul model promite performanțe de top și confort.

Noul McLaren GT este primul Grand Tourer veritabil al familiei de modele de la McLaren, alături de seriile Sport, Super și Ultimate.

Noul McLaren GT (14)

Care este cea mai rapidă mașină pe circuitul de la Hockenheim?

Ultra-sportiv, GT-ul nu face compromisuri în ceea ce privește natura practică, pentru că oferă în total o capacitate de depozitare de 570 de litri.

Apare la bord un nou sistem multimedia cu navigație cu hărți HERE și informații din trafic în timp real.

Noul McLaren GT (7)

Noul sistem Proactive Damping Control asigură confort și dinamică tipice mașinilor produse de casa britanică. Englezii au optimizat și sistemul de frânare, și direcția, iar înălțimea și garda la sol au fost reconfigurate pentru o funcționalitate ideală în mediul urban.

McLaren GT este pus în mișcare de un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 620 de cai putere și un cuplu de 630 Nm. Supercarul ajunge de la 0 la 200 km/h în 9 secunde și atinge o viteză maximă de 326 km/h.  Noul McLaren GT (12)

Fanii brand-ului pot comanda un noul McLaren GT începând cu sfârșitul acestui an. În Marea Britanie, prețul pornește de la 163.000 de lire sterline.

Top 10 cele mai căutate supercaruri pe Google

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top