Noul Mercedes-Benz A-Class hibrid: Autonomie electrică de 50 km

Noul Mercedes-Benz A-Class va avea o versiune hibridă de tip plug-in, care va se lăuda cu o autonomie electrică de referință în segmentul compact: 50 km.

La sfârșitul lunii noiembrie, Mercedes-Benz a prezentat în avanpremieră absolută interiorul noii generații A-Class, dezvăluind primele fotografii oficiale ale planșei de bord, imagini ce par să dezvăluie, de asemenea, o nouă variantă hibridă.

Revoluție digitală: Interiorul noului Mercedes-Benz A-Class

Dacă priviți dincolo de volanul cu trei spițe, orificiile de aerisire iluminate și cele două display-uri TFT cu diagonala de 10,2 inch, în interiorul instrumentelor digitale ale uneia dintre mașinile prezentate, se remarcă un detaliu remarcabil. Modelul A-Class în cauză nu are un indicator al temperaturii motorului sub turometru, ci un indicator secundar de autonomie cu un simbol inconfundabil: o baterie.

Acesta indică autonomia și cantitatea de energie rămasă în baterie. În fotografiile de presă publicate de Mercedes-Benz, indicatorul autonomiei se află la 36 km, dar aproximativ 25% din puterea bateriei pare să fi fost deja consumată. Cu bateria complet încărcată, ar trebui astfel să rezulte o autonomie electrică maximă de 50 km (31 mile).

a-class-hybrid

Între timp, fotografiile oficiale de pe site-ul de presă Media Daimler au fost modificate pentru a ascunde detaliul menționat, toate imaginile afișând acum un indicator de temperatură în locul celui pentru autonomia electrică. Noul Mercedes-Benz A-Class va fi dezvăluit complet în curând. Cei care sunt curioși în ceea ce privește stilul interior al noului model pot arunca deja o primă privire AICI.

Adaugati comentariu