Noul Mercedes-Benz Clasa A va fi prezentat luna viitoare

Mercedes-Benz Clasa A

O săptămână a mai rămas până când producătorul german premium va arăta noul Mercedes-Benz Clasa A la Amsterdam. Programată pentru 2 februarie, noua generație a hot hatch-ului este așteptată să vină cu o imagine fresh și dinamică.

Noul Mercedes-Benz Clasa A vine să redefinească luxul modern în clasa compactă, cu un interior revoluționar, care integrează noul sistem multimedia al companiei, MBUX – Mercedes-Benz User Experience, capabil să învețe grație inteligenței artificiale. Se regăsesc la bord și ecranele tactile de înaltă rezoluție Widescreen Cockpit, cu navigație cu realitate augmentată și control vocal inteligent, capabil să recunoască vorbirea naturală. Sistemul pornește atunci când aude chemarea simplă “Hey, Mercedes”.

Noul Mercedes-Benz A-Class aleargă camuflat prin Las Vegas

Mercedes va transmite live întreaga prezentare, pe 2 februarie, începând cu ora 19:45. Înainte de a arăta mașina în toată splendoarea, Daimler a publicat o imagine teaser cu partea frontală a mașinii, cu linii agresive și o configurație nouă a farurilor, similare celor văzute la noua generație CLS.

Mașina va fi prezentă în martie, la Salonul Auto de la Geneva și va ajunge în showroom-uri în vară.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top