Noul Mercedes-Benz Clasa C va fi prezentat în 23 februarie

mercedes-c-klasse-autoexpert.ro

Mercedes-Benz se pregătește pentru lansarea unei noi generații a modelului Clasa C. Evenimentul de prezentare va avea loc în data de 23 februarie.

Până la data lansării, Mercedes-Benz a publicat două imagini teaser ce anunță viitorul model. Noul model de clasă medie va prelua elemente de la noul S-Klasse, inclusiv noul sistem multimedia MBUX.

Mercedes-Benz C-Klasse, 2021 autoexpert.ro

Imaginile teaser ne prezintă silueta variantei break a viitorului model Clasa C, variantă extrem de populară în special în Germania, dar și profilul farurilor ce vor fi folosite de noul model.

Premiera pe 23 februarie 2021

Ne așteptăm ca interiorul să aibă un display central de dimensiuni apreciabile, cel mai probabil 12.8 inch în diagonală. La nivel tehnic, noul model Clasa C va prelua platforma MRA II, iar în gamă va exista și o versiune plug-in hybrid ce promite o autonomie de 100 km în mod electric.

Mercedes-Benz C-Klasse, 2021 autoexpert.ro

Toate detaliile despre viitorul model: Mercedes-Benz Clasa C

Pentru Mercedes-Benz, Clasa C este pilonul principal al gamei. Cel mai vândut model Mercedes-Benz din toate timpurile, care, încă din 2013, a trecut de 10 milioane de exemplare.

Actuala generație Mercedes-Benz Clasa C, W205, este pe piață din 2014. Este produs atât în Europa, cât și în Africa de Sud, Brazilia, Statele Unite ale Americii și China. În 2018 a primit un facelift prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Via Daimler

Adaugati comentariu