Noul MG3 va debuta la Salonul auto de la Geneva

MG3 AutoExpert.ro

MG Motor va lansa noul „supermini“ hibrid MG3 la Salonul auto de la Geneva 2024, în 26 februarie. Acesta va fi debutul mondial hatchbackului de clasă B de la MG, care va fi oferit cumpărătorilor europeni în 2024.

Înlocuind modelul pe benzină care a fost comercializat pe piața „de casă“ a mărcii din Marea Britanie, MG3 Hybrid Plus reprezintă un punct de reper în dezvoltarea sistemelor de propulsie MG, oferindu-le în premieră cumpărătorilor ocazia de a conduce un MG hibrid. Avansat din punct de vedere tehnologic, acesta oferă o combinație de top în materie de eficiență, performanță și capacitatea de a conduce cu emisii zero, stabilind noi standarde în foarte importantul segment „supermini“.

Asistență și divertisment

Noul MG3 oferă niveluri generoase de asistență pentru șofer și funcții de divertisment ca dotări standard, cum ar fi cele două ecrane noi și o gamă largă de servicii conectate.

Aiden He, CEO al MG Nordic & Benelux, a declarat: „MG3 este pregătit să ofere o combinație excepțională de performanță în lumea reală, economie, rafinament și tehnologie pentru un hatchback hibrid din segmentul B. Suntem încrezători că va fi un concurent foarte puternic pe o piață în care cumpărătorii cer atât valoare excelentă, cât și practicitate“.

De asemenea, viitoarea navă-amiral a MG, Cyberster, va fi prezentată la Geneva. Cu această ocazie vor fi anunțate opțiunile cromatice ale roadsterului complet electric, iar MG va confirma performanțele decapotabilei, puterea și autonomia.

MG3 AutoExpert.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top