Noul MINI Cooper S E – Cât costă în România?

Noul MINI Cooper electric

Noul MINI Cooper S E este disponibil pentru precomandă și în România. Producția începe la Oxford, în Marea Britanie, în luna noiembrie. Primii clienți își vor primi noua mașină electrică în primul trimestru al anului viitor.

Cine vrea să efectueze o precomandă pentru un MINI S E o poate face online, pe pagina https://www.mini.ro/ro_RO/home/forms/electric-rfo.html sau la dealerii autorizați ai brand-ului. Odată cu pre-comanda, aceștia trebuie să plătească un avans în valoare de 1500 de euro.

Noul MINI Cooper S E, prezentat luna trecută în cadrul unui eveniment care a avut loc la Rotterdam, are un preț de pornire de 33.082 de euro cu TVA inclus (27.800 de euro fără TVA). Modelul este disponibil și în programul Rabla Plus, care îi aduce o reducere considerabilă.

Noul MINI Cooper electric

Înainte de a include beneficiile programului guvernamental, noul S E cu emisii zero este cu numai 2000 de euro mai scump decât versiunea S cu motor convențional.

Comparativ cu un model MINI Cooper S la aceeaşi configuraţie, noul MINI Cooper SE este cu numai 2000 Euro mai scump (preţul cu TVA), fără a include însă beneficiile prin programul „Rabla Plus”.

E bătaie pe MINI electric. Câte persoane au rezervat modelul?

Cu o listă lungă de dotări standard, noul MINI electric primește un sistem de încălzire pe baza unei pompe de căldură, Connected Navigation și sistemul de încărcare de mare putere (AC – 11 kW, DC – 50 kW).

Noul MINI Cooper electric (12)

Un motor electric de 184 cai putere și 270 Nm îl face pe MINI Cooper S E să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde. O baterie cu o capacitate de 28,9 kWh îi asigură o autonomie între 235 și 270 de kilometri.

Doar 145 de kilograme în plus față de MINI Cooper S cu trei uși și transmisie Steptronic cântărește versiunea electrică. Bateria integrată în podea nu determină compromisuri la capitolul “spațiu”.

 

 

Adaugati comentariu