Noul Nissan Juke, gata de prezentare. Când va fi dezvăluit?

Noul Nissan Juke 3

 

Fanii Nissan numără zilele. Noul Nissan Juke se apropie de momentul prezentării oficiale. Constructorul japonez a făcut publică o nouă imagine teaser, care conține și data în care noul model va fi dezvăluit.

Vom vedea noul Nissan Juke în aproximativ două săptămâni. Prezentarea oficială este programată, anunță Nissan, pe 3 septembrie 2019. Debutul public va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Niciuna dintre imaginile teaser publicate până acum nu arată prea mult. Putem vedea luminile de zi foarte înguste, cu tehnologie LED, și farurile cu aspect circular. Mașina va primi, din ceea ce se poate observa, o grilă mai mare, așa cum este cea a fratelui mai mare Qashqai.

Noul Nissan Juke 2

Un detaliu cromat și protecții din plastic sunt elemente care pot fi remarcate în fotografiile întunecate.

Viitoarea generație Juke va păstra imaginea neconvențională, îndrăzneață a predecesorului său, așa cum confirmă și fotografiile spion din ultima perioadă.

La baza noului Juke se va afla platforma CMF, pe care sunt construite și noile Renault Clio și Renault Captur. De la acestea, va prelua și gama de motorizare. Astfel, motorul de 1,33 litri, dezvoltat în colaborare cu Daimler, care se regăsește și în gama compactă de la Mercedes-Benz și la Dacia Duster, va ajunge și sub capota viitorului Juke, în două versiuni de putere.

Noul Nissan Juke

Alături de acest motor, sunt șanse mari să-și facă apariția și unitatea de 1.0 litru cu trei cilindri, dar și un diesel de 1.5 litri.  Captur de la Renault va primi, anul viitor, și o versiune plug-in hybrid, așa că și Juke are șanse mari să o primească. Aceasta integrează un motor pe benzină de 1,6 litri, un motor electric și o baterie cu o capacitate de 9,8 kWh. Autonomia electrică este de 30 de kilometri.

 

Adaugati comentariu