Noul Nissan Juke – Informații și fotografii oficiale

Noul Nissan Juke nou (5)

Noul Nissan Juke este aici! Modelul apărut cu 9 ani în urmă păstrează desenul îndrăzneț, dar primește linii elegante. Fotografiile oficiale confirmă look-ul anticipat de noi cu câteva săptămâni în urmă, atunci când am prezentat o randare digitală a noii generații.  

Cu proporții robuste, cu silueta de crossover coupe și cu un interior personalizabil, noul Nissan Juke păstrează personalitatea care l-a consacrat și care a convins aproape un milion de clienți să-l cumpere în mai puțin de un deceniu de când se află pe piață.

Noul Nissan Juke (18)

Noua generație Juke a fost prezentată simultan la Paris, Londra, Milano, Barcelona și Koln și se adresează celor care vor un design special, tehnologie de ultimă oră și performanță.

Noul Nissan Juke primește blocuri optice LED și păstrează farurile circulare, primind însă o semnătură luminoasă în forma literei Y. Apare în gamă o nouă culoare, Fuji Sunset, gama de nuanțe disponibile ajungând acum la 11.

Noul Nissan Juke (10)

Juke măsoară acum 4.210 mm în lungime, 1.595 mm în lățime și 1.800 mm în înălțime. Pentru că a crescut în toate direcțiile, Juke oferă cu 5,8 centimetri mai mult spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate și cu 1,1 centimetri mai mult spațiu la cap. Și portbagajul său a crescut cu 20%, ajungând acum la 422 de litri.

Deși este mai mare, mașina este cu 23 de kilograme mai ușoară, grație platformei CMF-B, preluată de la noul Renault Captur, mai rigidă, care asigură un plus de stabilitate, performanță și dinamică.

Noul Nissan Juke nou (2)

Cabina crossover-ului nipon a fost complet redesenată. Primește materiale plăcute la atingere și scaune sport în echiparea standard, care pot fi îmbrăcate opțional în Alcantara sau piele. Apare și o nouă linie de echipare, N-Design, care le permite clienților configurarea unui model unic, în funcție de preferințele lor.

Pentru început, Juke cel nou poate fi comandat cu un motor turbo pe benzină de 1,0 litri DIG-T cu trei cilindri, care dezvoltă 117 cai putere. Acesta poate fi cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată DCT cu șapte trepte și selector al modului de condus.Trei moduri sunt disponibile la bord: Eco, Standard și Sport.

Noul Nissan Juke (4)

Juke vine cu tehnologia Nissan Intelligent Mobility și noul sistem NissanConnect, iar niponii spun despre el că este cel mai conectat Nissan din toate timpurile. Ecranul de 8 inci redă hărțile TomTom, iar șoferul beneficiază de conexiune Apple CarPlay și Android Auto sau își poate activa In-Car Wi-Fi pentru a conecta laptopurile sau tableta.

Cei aflați la bord au parte de o experiență specială datorită sistemului de sunet Bose Personal Plus cu opt incinte.

Noul Nissan Juke nou (6)

Mașina primește și tehnologia ProPILOT, care accelerează sau frânează astfel încât să păstreze distanța și viteza corespunzătoare, menținând, în același timp vehiculul în centrul benzii de circulație. Noua generație a crossover-ului japonez este echipată și cu sisteme de siguranță cum ar fi Frânare Inteligentă de Urgență cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor, Recunoașterea Semnelor de Circulație, Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație, Alertă la Trafic din Spate și Asistent pentru Unghiul Mort.

Noul Nissan Juke, ca și predecesorul său, va fi construit la uzina din Sunderland, Marea Britanie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top