Noul Nissan LEAF e+ – Informații și fotografii oficiale

Noul Nissan LEAF e+ (12)

Noul Nissan LEAF e+ a fost prezentat la CES 2019. Mașina primește un nou sistem de propulsie, mai multă putere și o autonomie mai mare.

“e+” din denumirea modelului face aluzie la bateria de 62 kWh și la puterea superioară a motorului electric de 160 kW, acum mai mare cu aproximativ 40%, până la 360 de kilometri. mașina primește și un cuplu mai mare, de 350 Nm, oferind o accelerație superioară. Și viteza maximă a crescut cu aproximativ 10%, anunță constructorul nipon.

Noul Nissan LEAF e+ (16)Citește și:

Test drive – Nissan LEAF Tekna

Atunci când este cuplat la o stație de încărcare de 100 kW, LEAF e+ poate fi încărcat la fel de rapid ca LEAF, cuplat la un sistem de încărcare de 50 kW, deși bateria noii versiuni are o capacitate de stocare mai mare. Producătorul oferă o garanție pentru baterie de 8 ani sau 160.000 de kilometri.

LEAF e+ este cu 5 milimetri mai înalt, grație jantelor de 16 inci, proporțiile mașinii rămânând aceleași. Versiunea e+ vine cu o parte frontală cu detalii albastre și cu logo-ul “e+” amplasat lângă portul de încărcare.

Noul Nissan LEAF e+ (5)Citește și:

Nissan LEAF este cea mai bine vândută mașină electrică din Europa

Șoferul de LEAF e+ primește un ecran color nou, de 8 inci, cu sistem de navigație actualizat, care poate fi conectat la un telefon inteligent și care poate fi operat la fel ca acesta, prin mișcări de glisare, de mărire sau micșorare. Se regăsesc la interior elemente care confirmă că avem de-a face cu o mașină cu emisii zero, cum ar fi cusăturile contrastante de culoare albastră de pe volan și de pe scaune, dar și detaliile de pe bord în aceeași culoare.

Peste 380.000 de unități LEAF s-au vândut la nivel global de la apariția modelului pe piață, în 2010. Dotat cu tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul de rulare semi-autonomă ProPILOT Assist și modul e-Pedal, LEAF reprezintă viziunea companiei pentru un viitor electric și conectat.

Noul Nissan LEAF e+ va ajunge în showroom-urile de acasă, din Japonia, începând cu această lună. În Europa, va sosi la mijlocul acestui an.

Adaugati comentariu