Noul Noul Volvo S60 Plug-in Hybrid poate fi comandat în România. Cât costă?

Volvo S60 Plug-in Hybrid

Volvo S60 Plug-in Hybrid a ajuns în România și poate fi comandat cu un preț de pornire de 58.580 de euro. Este suma pe care clienții o plătesc pentru cel mai puternic sedan sport din clasa hibridelor premium.

Președintele Volvo, Hakan Samuelsson, consideră această versiune ca fiind “una dintre cele mai interesante mașini făcute vreodată”. Cu 390 de cai putere și un cuplu de 640 Nm­­, versiunea S60 T8 Twin Engine aleargă de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde.

Volo S60 T8 Twin Engine se încadrează și în programul Rabla Plus, care a primit fonduri suplimentare în această toamnă. Astfel, clienții pot beneficia de un bonus de până la 20.000 de lei.

Volvo S60 Plug-in Hybrid (1)

Volvo S60 Plug-In Hybrid poate fi comandat cu una dintre cele două linii de echipare disponibile, Inscription sau R-Design. Constructorul suedez trece în contul modelului său și siguranță de top. S60 a primit punctajul maxim de cinci stele la testele EuroNCAP.

200.000 de unități Volvo rechemate în service. Ce se întâmplă dacă nu se duc?

Ca și celelalte modele Volvo, noul S60 beneficiază de o granție de 4 ani și de asistență rutieră internațională de până la 7 ani.

Adaugati comentariu