Noul Opel Astra testat la Frankfurt de AutoExpert

Opel Astra

Noul Opel Astra testat la Frankfurt de AutoExpert

Noua Astra, practic o actualizare a modelului lansat în 2015 este cel mai eficient Astra din toate timpurile atât din punct de vedere aerodinamic, cât și ca propulsie, având acum  noi motoare pe benzină și diesel care întrunesc normele de poluare Euro6d.

Foto: Opel

Opel Astra
Noul Opel Astra este mai aerodinamic, mai bine achipat și mai eficient din punctul de vedere al consumului.

O scurtă istorie

Autovehiculele Opel Kadett și Opel Astra au fost vândute în peste 24 de milioane de unități. Combinate, toate autovehiculele compacte Opel vândute ar depăși o lungime de 100.000 km și ar forma un lanț de autovehicule care ar înconjura de două ori și jumătate ecuatorul. Modele compacte Opel au făcut posibilă mobilitatea personală pentru toată lumea și cele mai recente generații au adus tehnologii provenite de la autovehicule mai scumpe în segmentul de autovehicule compacte.

Noul model nu este doar un campion al aerodinamicii, ci și cel mai eficient Astra din toate timpurile. Prin urmare, cea mai nouă generație Astra continuă tradiția autovehiculelor economice, confortabile, foarte bine echipate, accesibile tuturor; o tradiție care a început în 1936 cu Opel Kadett.

Un nou Opel cu peste 130 CP

Actualul model Astra a deschis o nouă eră la lansarea sa, a fost desemnat „Autovehiculul european al anului 2016”. Cu o construcție ușoară (greutate mai mică cu 200 kg față de modelul anterior) și tehnologii de top întâlnite la autovehiculele din clasele superioare, Astra a stabilit noi standarde.

Opel continuă să implementeze această strategie cu o nouă generație de motoare pe benzină și diesel eficiente, care îndeplinesc deja viitorul standard de emisii Euro 6d. Cinci din cele șapte motoare oferite au chiar emisii de CO2 sub valoarea magică de 100 g/km.

Opel Astra
11 generații Kadett și Astra. Autovehiculele Opel Kadett și Opel Astra au fost vândute în peste 24 de milioane de unități

Opel aniversează 120 de ani în 2019

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top