Noul Porsche 911 GTS: 480 CP pentru noua versiune a modelului sport

Porsche a mărit gama modelului 911 cu versiunea GTS ce oferă 480 CP. Versiunea GTS se integrează în gama modelului 911 între variantele S și Turbo.

Porsche completează gama actualului model 911 cu versiunea GTS. Este o variantă de 480 CP ce va putea fi comandată pentru versiunile de caroserie Coupe, Cabrio și Targa. Porsche a lansat pentru prima dată un 911 GTS acum 12 ani, iar acum revine cu varianta dedicată actualei generații 992.

Porsche 911 GTS: 480 CP

Cinci variante de modele sunt acum disponibile la prețuri începând de la 147.764,68 euro:
● 911 Carrera GTS cu tracțiune spate, în versiunile Coupé și Cabriolet
● 911 Carrera 4 GTS cu tracțiune integrală, în versiunile Coupé și Cabriolet
● 911 Targa 4 GTS cu tracțiune integrală

Noul Porsche 911 GTS poate fi configurat cu transmisie automată PDK cu 8 rapoarte sau manuală cu 7 trepte. Modelul primește suspensia activă Porsche PASM, precum și performantul sistem de frânare preluat de la modelul 911 Turbo.

La exterior, 911 GTS se remarcă printr-o serie de elemente discrete cum ar fi blocurile optice închise la culoare. Puterea de 480 CP și cuplul maxim de 570 Nm sunt furnizate de motorul boxer cu șase cilindri de 3.0 litri. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 3.3 secunde pentru versiunile echipate cu transmisie PDK.

Porsche 911 GTS primește și noul sistem de infotainment PCM. Noul PCM 6.0 aduce o serie de îmbunătățiri și noutăți printre care o nouă interfață grafică, cu simboluri, fonturi și culori noi. Zonele tactile ale interfeței grafice au fost, de asemenea, mărite pentru o utilizare mai simplă. Noul sistem poate integra acum servicii de streaming ca Apple Music sau Apple Podcasts, iar telefonele inteligente cu sistem de operare Android pot fi acum conectate prin Android Auto.

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top