Upgrade pentru sistemul multimedia Porsche: Android Auto și o nouă interfață grafică

Porsche a operat un upgrade pentru sistemul multimedia PCM folosit de modelele Taycan, 911, Cayenne și Panamera.

Porsche va introduce a șasea generație a sistemului infotainment Porsche Communication Management. Pentru început, noul sistem va fi disponibil din această vară pentru modelele din gama 911, Cayenne și Panamera.

Sistem Porsche Multimedia

Noul PCM 6.0 aduce o serie de îmbunătățiri și noutăți printre care o nouă interfață grafică, cu simboluri, fonturi și culori noi. Zonele tactile ale interfeței grafice au fost, de asemenea, mărite pentru o utilizare mai simplă. Noul sistem poate integra acum servicii de streaming ca Apple Music sau Apple Podcasts, iar telefonele inteligente cu sistem de operare Android pot fi acum conectate prin Android Auto.

Sistemul de navigație poate oferi acum informații în timp real din trafic putând oferi o estimare a timpului pentru parcurgerea traseului în funcție de trafic. Mai mult, sistemul PCM 6.0 are o versiune mai bună a asistentului virtual ce poate fi activa prin rostirea frazei: ”Hey, Porsche!”.

O altă funcție nouă este Soundtrack My Life ce poate genera un playlist în funcție de stilul de condus al celui de la volan. PCM 6.0 este deja disponibil într-o variantă de bază pe modelul Porsche Taycan și va primi un update over-the-air.

Porsche Taycan Cross Turismo

Via Porsche

Adaugati comentariu