Noul Porsche Cayenne S Coupe – Informații și fotografii oficiale

Porsche Cayenne S Coupe (3)

Noul Porsche Cayenne S Coupe este aici! SUV-ul coupe în versiune S va ajunge în showroom-urile din Europa în această vară.

Noul Porsche Cayenne S Coupe este pus în mișcare de un motor V6 twin-turbo de 2,9 litri, care dezvoltă 440 de cai putere și 550 Nm, 100 CP în plus față de versiunea standard, prezentată în luna martie.

Porsche Cayenne S Coupe (1)

Modelul aleargă de la 0 la 100 km/h în 5 secunde, atunci când este echipat cu pachetul Sport Chrone. Trei pachete speciale îl fac și mai rapid: 4,9 secunde. Viteza maximă este de 263 km/h.

Pe lista de dotări standard se află sistemul Power Steering Plus, jante de 20 de inci, Park Assist cu o cameră video pentru marșarier și sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM).

Porsche Cayenne S Coupe (2)

Porsche va oferi SUV-ul Cayenne cu un sistem de propulsie surprinzător

Ruta mai scurtă a evacuării între camerele de combustie și turbo compresoare asigură o reacție promptă a motorului în sarcină.

Linia plonjată a acoperișului, îi asigură lui Cayenne S Coupe un profil dinamic, scos în evidență de un eleron care prelungește plafonul.

Ca și versiunea standard, marginea acoperișului a fost coborâtă cu 20 de milimetri, iar portierele spate au fost redesenate. Aripile au primit 18 milimetri în plus, pentru a asigura o imagine robustă SUV-ului sportiv.

Porsche Cayenne S Coupe (4)

În premieră în gama vehiculelor cu gardă mare la sol, apare la Cayenne Coupe și Cayenne S Coupe, un eleron spate adaptiv, parte a pachetului Porsche Active Aerodynamics (PAA). Acesta se extinde cu 135 de milimetri la viteze de peste 90 km/h, pentru o forță de apăsare suplimentară pe puntea spate și pentru a asigura un plus de stabilitate.

Noul Porsche Cayenne S Coupe va ajunge în showroom-urile din Germania la sfârșitul lunii iulie, apoi, în scurt timp, și în restul Europei.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top