Noul Range Rover Evoque disponibil si cu 5 usi

Noul model produs de Range Rover, divizia de lux a producatorului Land Rover, se numeste Evoque si a fost prezentat initial publicului in variant de caroserie cu 3 usi. Range Rover a facut publice acum si imagini cu spectaculoasa versiune in 5 usi.

Evoque a pastrat design-ul conceptului LRX, prezentat anterior de Land Rover, dar a adaugat elemente caracteristice unui SUV compact, ideal pentru o familie. Profilul exterior pastreaza liniile caracteristice unui coupe, care sunt intalnite si pe versiunea in trei usi, cu o usoara diferenta in privinta plafonului, ceva mai inalt in partea posterioara.Evoque este disponibil atat in varianta cu tractiune integrala, echipata cu binecunoscutul sistem Terrain Response a lui Land Rover, cat si intr-o versiune cu tractiune pe puntea fata. De asemenea sistemul Adaptive Dynamics in combinatie cu MagneRide, ofera automobilului posibilitatea unei comportari dinamice excelente si a unei manevrabilitati superioare, indiferent de suprafata si de conditiile de rulare. Nu a fost uitata nici optimizarea consumului de combustibil, existand versiuni de motorizare capabile sa emita doar 135 g CO2/km.Interiorul autovehiculului are puternice accente premium si datorita celor cinci usi, permite un acces facil si o practicabilitate sporita. Portbagajul este de asemenea foarte versatil, oferind un spatiu util de stocare, la nivelul unui automobil station wagon. Tot ca dotari premium inovatoare oferite de Range Rover, amintim display-ul de 8 inch de tip touch, care controleaza multe din functiile multimedia si sistemul de camere de supraveghere, montat pentru o monitorizare exacta a exteriorului automobilului.Range Rover Evoque va fi disponibil incepand cu vara anului 2011, in 160 de tari la nivel mondial, la un pret ce va porni de la aproximativ 35.000 de Euro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top