Noul Range Rover: primele imagini neoficiale

Primele imagini neoficiale cu noua generație Range Rover au ajuns pe internet. Noul model va fi prezentat oficial în data de 26 octombrie.

Range Rover se pregătește pentru lansarea unei noi generații pentru cel mai mare SUV din gama sa. După ce a publicat două imagini teaser în care putem distinge silueta blurată și grila noului model, o serie de imagini neoficiale au ajuns pe internet.

Noul Range Rover va debuta pe 26 octombrie

Lansarea oficială este programată pentru data de 26 octombrie. Până atunci, primele imagini ne arată că noul model va avea o grilă frontală similară, dar au fost efectuate retușuri la nivelul blocurilor optice, iar spoilerul este redesenat. Noul Range Rover va folosi mânere aerodinamice pentru portiere, ce se retrag în interiorul caroseriei. Acest sistem a fost preluat de la actualele modele Velar și Evoque.

Modificări importante sunt la partea din spate, unde stopurile sunt acum integrate în linia caroseriei și unite de o bandă neagră cu inscripția modelului.

La interior vom regăsi un volan nou cu patru spițe și un display central de dimensiuni apreciabile pentru sistemul multimedia Pivi Pro. Noul model va folosi arhitectura MLA, ceea ce înseamnă că va primi, cel mai probabil, și versiuni plug-in hybrid sau chiar o variantă full electrică.

Via Autocar

Adaugati comentariu