Noul Range Rover Sport va fi prezentat în data de 10 mai

Range Rover Sport va primi o nouă generație în data de 10 mai. SUV-ul premium britanic a ajuns la a treia iterație.

Popularul model Range Rover Sport va primi o nouă generație. Noul model va fi dezvăluit în data de 10 mai, fiind a treia generației a versiunii cu look mai sportiv a modelului Range Rover. SUV-ul premium va utiliza platforma modulară MLA.

Premiera Range Rover Sport – 10 mai 2022

„Cel mai dinamic membru al familiei Range Rover a fost îmbunătățit și îmbină fără efort caracterul dinamic cu sistemele moderne integrate atât la interior, cât și la nivelul structurii”, spune comunicatul Land Rover. Compania britanică va aduce o serie de modificări, în special în ceea ce privește gama de propulsoare.

În versiunea de vârf SVR, noul Range Rover Sport va folosi un propulsor V8 de 4.4 litri, în locul celui de 5.0 litri. Motorul de 4.4 litri a fost dezvoltat de BMW și va oferi performanțe superioare. Presa britanică estimează că noul RRS SVR va putea accelera de la 0 la 100 km/oră în 4 secunde.

Noul model va fi oferit și în versiune plug-in hybrid cu motorul pe benzină de 3.0 litri cu 6 cilindri. Bateria va avea 31.8 kWh. Restul propulsoarelor pe benzină și diesel din gamă vor folosi sisteme mild-hybrid.

Via Land Rover, Autocar

Adaugati comentariu