Noul Renault Captur plug-in hybrid va avea 160 CP și o autonomie de 45 km în mod electric

Noua generație a modelului Renault Captur în versiune plug-in hybrid va avea o putere de 160 CP și un sistem de propulsie hibrid format din motorul pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice.

Renault a confirmat faptul că noua generație a crossover-ului de clasă mică Captur va avea și o versiune plug-in hybrid, dar nu a dat detalii tehnice până acum.

Conform publicației franceze L’Automobile Magazine, această versiune va folosi un sistem de propulsie plug-in hybrid format din motorul pe benzină de 1.6 litri de 90 CP și două motoare electrice: unul de 70 CP și altul de 30 CP. Puterea totală a sistemul hibrid va fi de 160 CP.

Bateria ce va fi folosită de noul Renault Captur plug-in hybrid va avea o capacitate de 9.8 kWh și va sigura modelului o autonomie de 45 km în mod full-electric.

Live Frankfurt 2019 – Noul Renault Captur

Versiunea Captur plug-in hybrid va purta numele de Captur E-Tech Plug-in. Această versiune va fi lansată în primăvara anului viitor. Până atunci cei interesați de noul Renault Captur pot alege dintre cele trei motoare pe benzină cu puteri ce variază între 100 și 155 CP sau două propulsoare diesel de 95 sau 115 CP.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top