Noul Scania G 420

Scania a lansat noua gamă de cap tractoare cu două axe, botezată simplu „G”.

Scania a lansat noua generație a gamei G, modelul său de gabarit mediu, cu cabină de dimensiuni mărite. Șasiul cu înălțime normală este echipat cu arcuri parabolice pe față și un sistem compus din arcuri și perne pneumatice pe spate.

Motorul are o capacitate cilindrică de 12 litri, respectă normele de poluare Euro 5 și este echipat cu tehnologia Scania SCR. Retarder-ul nu putea să lipsească, iar pentru schimbarea treptelor de viteză, Scania a dezvoltat un sistem special botezat Opticruise. În dotarea standard mai întâlnim sistem ESP, sistem de frânare controlat electronic, echipat cu discuri de frână, și sistemele LDW (Lane Departure Warning), TPM (Tyre Pressure Monitoring), SDS (Scania Driver Support).

Nici interiorul nu a fost trecut cu vederea de cei de la Scania, unde întâlnim o masă încorporată în bord, materiale de calitate superioară, cel de pe bord având proprietatea de a fi foarte ușor de curățat și o serie de spații de stocare și depozitare, cum ar fi cele de pe fețele ușilor, bine gândite și dimensionate generos.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top