Noul Volkswagen Golf e aproape gata. Când va ajunge în showroom-uri?

Volkswagen Golf (10)

Noul Volkswagen Golf este aproape gata. Constructorul german ar putea dezvălui noua generație în februarie 2020. Lansarea oficială putea avea loc mai devreme, dar este întârziată de o eroare a noului sistem multimedia.

Juergen Stackman, șeful diviziei de autoturisme de la Volkswagen, spune că echipa de dezvoltare este în grafic în ceea ce privește eliminarea erorilor, într-o declarație acordată celor de la AutoNews. “Avem teme de făcut, iar echipa este supusă unei mari presiuni”, povestește acesta.

Volkswagen Golf (1)

45 de ani de Golf. Cum arăta la început?

“Un client se poate înfuria dacă telefonul său inteligent nu funcționează, dar rezolvă problema a doua zi. Cu mașina însă, este diferit. Dacă ceva nu funcționează, poate deveni o problemă gravă, astfel, cerințele sunt mult mai mari.”

Planul inițial era ca noul Volkswagen Golf să fie prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. Compania se va concentra, în schimb, pe lansarea viitoarei compacte ID hatchback, primul model electric al familiei ID, despre care am aflat detalii de ultimă oră.

Stackman dezvăluie că Volkswagen va demara comercializarea viitorului Golf în cea de-a noua săptămână a anului viitor, care începe pe 24 februarie. Prima piață pe care va ajunge Golf Mk8 va fi, așa cum era de așteptat, Germania. Alte țări europene vor urma rapid.

 

Adaugati comentariu