Noul Volkswagen Golf GTI TCR – Informații și fotografii oficiale

Noul Volkswagen Golf GTI TCR - Informații și fotografii oficiale

Noul Volkswagen GTI TCR este mașina pentru cei care vor mai mult decât un simplu GTI. 290 de cai putere și o viteză maximă de 260 km/h sunt cifrele care îl recomandă.

Noul Volkswagen GTI TCR aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde. Inspirat de mașina de curse care a câștigat de două ori campionatul TCR, Golf GTI TCR vine cu motor de 2.0 litri cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj DSG. Standard, viteza sa maximă este de 250 km/h, dar aceasta poate crește opțional la 260 km/h când se comandă și un upgrade Vmax.

Noul Volkswagen Golf GTI TCR - Informații și fotografii oficiale

Află când vine următoarea generație Volkswagen Golf!

În plus față de Golf GTI Performance, versiunea TCR primește încă 35 decai putere, sistemul Front Assist, Active Info Display și faruri LED, plus un caracter exslusivist. Pe lista de dotări standard se regăsesc un diferențial blocabil pe puntea din spate, discuri perforate, posibilitatea de a selecta modul de rulare, scaune față premium cu o combinație nouă de microfibră și textil, centuri de siguranță cu margini de culoare roșie și un volan sport cu inserții de piele în zonele de priză. Ca la mașinile de curse, volanul are marcată ora 12 cu roșu.

Anticipat de conceptul cu același nume în luna mai a anului trecut, hot hatch-ul primește jante Belvedere de 18 inci (alternativ, jante Milton Keynes de 18 inci sau opțional , jante Reifnitz sau Pretoria de 19 inci), carcase negre ale oglinzilor, un eleron TCR și un difuzor de aer. Când portierele față se deschid, pe asfalt este proiectat logo-ul TCR.

Noul Volkswagen Golf GTI TCR - Informații și fotografii oficialeCitește și:

Volkswagen Golf renunță la GTI

Upgrade-ul Vmax aduce și sistem de control adaptiv al șasiului DCC, amortizoare sport spate și jante Reifnitz pentru 2.350 de euro sau jante Pretoria și protecție anti-furt pentru 3.200 de euro.

În Germania, noul Volkswagen Golf GTI TCR are un preț de pornire de 38.950 de euro, TVA inclus.

 

Adaugati comentariu