Noul Volkswagen Grand California – Acasă departe de casă

Volkswagen Grand California (2)

Noul Volkswagen Grand California este casa pe roți cu o lungime de 6 metri, cu zonă de dormit și baie, pentru ca ocupanții să ia în vacanță confortul de acasă. Noul van va fi prezentat oficial la Salonul de ruloete și campervan-uri de la Dusseldorf, peste două săptămâni.

Autorulota are la bază structura modelului Volkswagen Crafter și vine să extindă gama de vehicule de campare a Volkswagen Autovehicule Comerciale. În plus față de zona spațioasă de dormit, Grand California poate primi opțional și un pat supraetajat pentru copii, și toaletă.

Interiorul lui Grand California prezintă finisaje de calitate care sporesc confortul. Tapițeria este în cea mai mare parte albă, asigurând astfel o atmosferă luminoasă și senzația de spațiu. Ferestrele prezintă deschidere automată, la fel și luminatoarele de mari dimensiuni de deasupra patului dublu din spate și din zona de living.

Volkswagen Grand California (4)

Test drive Volkswagen Crafter

O bucătărie cu frigider de 70 de litri accesibil și din exterior și un aragaz cu două ochiuri, și o baie spațioase (840 x 800 mm) cu racord pentru duș extern cu temperatura reglabilă a apei, iluminare exterioară deasupra ușii glisante sunt detalii care fac viața în camping la fel de convenabilă ca aceea din propria casă la curte. Grand California poate transporta 110 de litri de apă. Nu există întrerupătoare de lumină în baie – lămpile se aprind automat prin detectoare de mișcare – dotare standard.

Sistemul audio poate primi comenzi prin Bluetooth din zona de living. Tot acolo se regăsesc scaune rotative și o banchetă dublă, dar și punctele de ancorare ISOFIX de pe banchetă.

Volkswagen Grand California (5)

Volkswagen vehicule comerciale, în plină ascensiune

Există posibilitatea de a echipa camper van-ul cu un pat supraetajat pentru copii, cu luminator panoramic integrat. Sunt disponibile și o unitate suplimentară de aer condiționat montată pe acoperiș pe partea din spate, o copertină, un suport pentru biciclete în spate și o masă de camping cu set de scaune. Sistemul de încălzire standard pe gaz poate fi suplimentat de unul pe bază de energie electrică generată de gaz sau de motorină. Un panou solar poate fi, de asemenea, instalat pe acoperiș, iar o antenă satelit pentru recepție TV și un hotspot WiFi sunt, de asemenea disponibile.

Volkswagen Grand California (1)

Noul Volkswagen Grand California vine echipat cu toate sistemele de asistență și multimedia de ultimă generație, dezvoltate de producătorul german. Front Assist cu funcție City Emergency Braking, Lane Assist, Blind Spot Monitor și Rear Traffic Alert sunt pe listă. Camper van-ul primește și cruise control adaptiv și cameră pentru deplasarea în marșarier. Noul model primește și sistem de tracțiune intregrală 4MOTION, pentru a face aventurile în afara asfaltului mai sigure și mai distractive.

Gama California a generat vânzări de peste 160.00 de unități. Noul Volkswagen Grand California va ajunge pe piață anul viitor.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top