Noul Volkswagen T-Cross – Cât costă în România?

Noul Volkswagen T-Cross First Edition

Noul Volkwagen T-Cross a ajuns și în România. Cel mai mic membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen este disponibil pentru comandă în versiunea First Edition, cu linia de echipare Style, cu preț de 19.781 de euro.

Prezentat în septembrie, noul Volkwagen T-Cross este prima mașină a constructorului german care se poate comanda exclusiv online în România, odată cu achitarea unei taxe de rezervare de 500 de euro. First Edition primește motorul de 1.0 litru TSI, care dezvoltă 115 cai putere.

Prețul include o caroserie Pure White, dar și pachet decorativ Edition, jante Funchal de 17 inci Adamantium Silver, scaune față încălzite și tapițerie Titanium Black-Gray. Un instrumentar de bord complet digital Active Info Display, sistemul multimedia Discover Media cu ecran tactil de 8 inci și sistemul audio Beats cu 6 difuzoare și subwoofer se regăsesc la bord.

Volkswagen T-Cross

Ca orice Volkswagen, T-Cross vrea să fie printre cele mai sigure din gama sa, așa că vine cu sisteme de asistență preluate de la frații mai mari: monitorizarea unghiului mort, avertizare la traficul din spate, cruise control adaptiv, asistent pentru menținerea benzii, dar și asistent la parcare.

Modelul care măsoară 4,11 m în lungime, a ajuns și în Concept Store-ul Volkswagen, care și-a deschis porțile luna trecută la parterul centrului comercial Plaza România, și va rămâne acolo toată luna decembrie. Doar 100 de unități First Edition vor fi disponibile, cu o singură configurație.

Noul Volkswagen T-Cross este produs la uzina Navarra din Spania, dar și în centrele de producție din America de Sud și din China.

Adaugati comentariu