Noul Volkswagen T-Roc R – Informații și fotografii oficiale

Noul Volkswagen T-Roc R (16)

Noul Volkswagen T-Roc R vine cu cifre impresionante. Motorul său 2.0 TSI produce 300 de cai putere și 400 Nm. Echipat cu tracțiune integrală 4Motion, SUV-ul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Noul Volkswagen T-Roc R vine cu o suspensie coborâtă, care îi asigură un comportament mai dinamic și cu direcția progresivă. Printre modurile de rulare, ajunge acum și un mod “race”, acompaniat de funcția de launch control. Pentru mai multă distracție, Controlul Electronic al Stabilității ESC poate fi dezactivat manual.

Noul Volkswagen T-Roc R (17)

Test drive Volkswagen T-Roc

Personalitatea sportivă a lui T-Roc R este confirmată și de look-ul său, pentru că mașina vine cu o grilă redesenată, bare vopsite în culoarea caroseriei și aspect nou și logo-ul R într-o culoare contrastantă. Evacuările sunt tipice modelelor R. SUV-ul aleargă pe jante Spielberg de 18 inci, dar opțional, sunt disponibile și jante Pretoria Dark Graphite de 19 inci.

Noul Volkswagen T-Roc R (12)

Logo-ul R apare și pe praguri, și pe spătarul scaunelor, dar și pe volanul sport multifuncțional, care este însoțit de padele pentru schimbarea treptelor de viteză. Pedalierul este din oțel inoxidabil.

Noul Volkswagen T-Roc R se bazează pe reputația versiunii standard, prezentate în octombrie 2017, care a fost deja comercializată  în 200.000 de unități.

Noul Volkswagen T-Roc R (9)

Adaugati comentariu