Noul Volkswagen Touareg se arată într-un teaser video

Volkswagen Touareg (1)

Cea de-a treia generație Volkswagen Touareg se apropie cu pași repezi de lansarea oficială, programată pentru 23 martie. Desi modelul este deja gata, Touareg nu va ajunge zilele acestea la Geneva, pentru că Volkswagen îl păstrează pentru Salonul Auto de la Beijing. China este cea mai importantă piață pentru SUV-ul german.

Între timp, în așteptarea prezentării oficiale, constructorul german a făcut publice imagini video, care prezintă un model de serie într-o călătorie pe asfalt și în off-road, într-un cadru pitoresc din Spania. Pentru clipul cu o durată de aproape un minut, SUV-ul a renunțat la mare parte din camuflaj, rămânând mascate doar extremitățile și aripile, lăsând la vedere portierele.

Volkswagen Touareg (13)

Desi nu putem vedea dincolo de camuflaj, știm că Touareg va prelua elemente de design de la Arteon, iar la interior, va primi un intrumentar de bord digital de 12 inci, unul dintre cele mai generoase din segment, și un nou sistem multimedia, care va rula pe un ecran de 15 inci.Primele imagini cu interiorul viitorului Touareg au ajuns deja pe internet.

Volkswagen Touareg

Așteptăm și o suspensie pneumatică, dar și alte tehnologii inovatoare, permise de platforma MLB Evo, care stă deja la baza SUV-urilor Audi Q7, Porsche Cayenne, Lamborghini Urus și Bentley Bentayga și pe care se va construi și viitorul Audi Q8.

Volkswagen Touareg (10)

Gama de motorizare va include două unități pe benzină, un motor de 2.0 litri cu patru cilindri și o unitate V6 de 3.0 litri, dar și un propulsor diesel de 3.0 litri, V6 TDI. Ulterior, Volkswagen ar putea introduce în ofertă și un V8 TDI. O versiune PHEV este, de asemenea, în cărți.

https://www.youtube.com/watch?v=nMnKdqZc-co

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top