O bizară limuzină Ferrari 360 Modena este de vânzare în Australia

O ciudată limuzină ce are la bază un Ferrari 360 Modena este de vânzare în Australia pentru suma de 399.999 dolari australieni.

Pentru cine își dorește un automobil cu adevărat bizar, un site de anunțuri auto din Australia are la vânzare o limuzină alungită Ferrari 360 Modena.

Deși orice model Ferrari este în general apreciat de către proprietarul său, acest exemplar 360 Modena a fost importat în Australia în 2012 și imediat a fost tăiat în două. Caroseria a fost extinsă, structura fiind realizată din aluminiu, iar elementele de caroserie sunt fabricate din fibră de sticlă.

Limuzina are inclusiv portiere spate în stil fluture, pentru ca absolut toate privirile să fie atrasă de acest Ferrari bizar. Cu caroseria extinsă, limuzina Ferrari poate primi 8 pasageri la bord, iar cei din spate au la dispoziție două televizoare, sistem audio, iluminare colorată și un bar.

Puterea este furnizată de motorul V8 de 3.6 litri aspirat ce oferă 400 CP. În mod ciudat însă, transmisia manuală este asigurată de o cutie de viteze preluată de la un Subaru.

Având doar 65.000 km parcurși, limuzina Ferrari 360 Modena este la vânzare pe siteul Car Sales pentru suma de 399.999 dolari australieni (242.347 euro).

Limo-Jet: avion transformat în limuzină

Via Carscoops

Adaugati comentariu