O cursă între troleibuze s-a sfârșit în stâlp

Accident troleibuz

Le Mans de București: în timp ce, în cea mai cunoscută cursă de anduranță, Toyota și Porsche scriau istorie, în capitala României, doi șoferi de troleibuze care circulau pe aceeași linie, au intrat de asemenea în cronici și anale, încercând să realizeze prima depășire dintre două trolee alimentate de la aceleași cabluri!

Atunci când ai ceva de dovedit, fă-o indiferent de situație! Asta pare-se că i-a trecut prin minte și unui șofer de troleibuz care, mânat de dorința nebună de a ajunge primul la garaj, s-a apucat să depășească…alt troleibuz! Da, troleibuz: știți, vehiculele acelea legate cu antene de aceleași fire! Și nu, nu se pot depăși reciproc, aveți dreptate!

Pe scurt, un șofer de troleibuz s-a angajat în depășirea altui troleu în zona 1 Mai din București. Șoferul depășit, văzând în oglindă adversarul ad-hoc, s-a panicat și, încercând să evite un dezastru (iminent, aș spune eu), a tras dreapta de volan, sfârșind ”înfipt” într-un stâlp de pe marginea drumului. Noroc că troleibuzul era gol, așa că nimeni n-a avut de suferit.

Ce-a fost în capul pilotului care-și conducea bolidul electric la standuri? Greu de spus… Oricum, sancțiunea care i s-ar cuveni ar fi retrogradarea la postul de vatman. Atunci să-l vedem exersându-și depășirile pe alte tramvaie!

Sursa: Digi24

Adaugati comentariu