O mașină nouă, un copac plantat

Porsche România, în parteneriat cu Ministerul Mediului și Pădurilor, va planta în comuna Borcea, județul Călărași, 22.000 de puieți, într-o zonă afectată de despăduriri și inundații, de-a lungul Brațului Borcea.

Parteneriatul inceput alaturi de Ministerul Mediului si Padurilor in anul 2007 si intitulat “O masina noua, un copac plantat” va continua printr-un parteneriat pe 5 ani si cu Primaria Borcea si Consiliul Judetean Calarasi prin care vom impaduri o suprafata totala de 25 ha.

Proiectul urmareste realizarea Padurii Volkswagen, protejarea comunei Borcea prin realizarea perdelelor verzi de protectie si intaririi malurilor si dezvoltarea potentialului turistic al zonei.

Compania are placerea sa va invite sa plantati impreuna cu ei cei 22.000 de puieti aferenti vanzarilor Porsche Romania pentru anul 2010. Sunteti asteptati pe data de 2 decembrie, ora 08.45, in Piata Constitutiei,pentru a pleca impreuna catre comuna Borcea, judetul Calarasi, locul unde vor fi plantati copaceii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top