O nouă generație Mitsubishi Outlander a fost lansată în America

2022 Mitsubishi Outlander autoexpert.ro

Prezentat în cadrul unui eveniment online găzduit de platforma Amazon Live, noul Mitsubishi Outlander este dedicat deocamdată pieței americane unde primele livrări vor avea loc în luna aprilie.

A patra generație a SUV-ului Mitsubishi Outlander a fost prezentată oficial pentru piața americană. Modelul va fi vândut și pe alte piețe începând din a doua parte a anului 2021, dar este neclar dacă va fi oferit și pieței europene în contextul schimbărilor de strategie prin care trece marca japoneză.

2022 Mitsubishi Outlander autoexpert.ro

Mitsubishi Outlander

Este primul model Mitsubishi direct influențat de alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, noul SUV folosind o platformă comună cu modelul Nissan Rogue (X-Trail în Europa). Noul model este cu 5 cm mai lat față de modelul anterior, SUV-ul având proporții generoase. Pentru piața americană este oferit inclusiv în variantă cu șapte locuri.

La nivel de design, modelul are o parte frontală impresionantă cu o nouă interpretare a grilei dynamic shield. Există elemente comune cu modelul L200 european, dar și linii inspirate de conceptul Engelberg Tourer.

2022 Mitsubishi Outlander autoexpert.ro

Pentru piața americană, modelul Outlander va fi oferit cu motorul cu patru cilindri de 2.5 litri benzină asociat cu o cutie de viteze CVT ce oferă 183 CP și 245 Nm.

Interiorul este influențat de elemente preluate de la Nissan cum ar fi cele două ecrane digitale precum și comenzile pentru sistemul de climatizare. Pe consola centrală se regăsește levierul cutiei de viteze și un selector rotativ pentru modurile de rulare.

2022 Mitsubishi Outlander autoexpert.ro

Via Motor 1

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top