O noua victorie în Dunlop RoSBK pentru BGS Motorsport

A patra etapă din Campionatul Dunlop Romanian Superbike a avut loc pe circuitul Hungaroring în perioada 15-17 iunie. Echipa BGS Motorsport s-a întors din Ungaria cu încă un premiu câștigat.

După etapele precedente (Slovakiaring și Pannoniaring), în care a ocupat locul secund al podiumului, iată că Ionuț Mistode (BGS Motorsport) revine cu o superbă victorie pe circuitul Hungaroring.

Etapa a fost destul de dificilă din cauza temperaturile ridicate. Au fost peste 35 de grade în aer și 60 de grade la nivelul asfaltului pistei, fapt ce a îngreunat alegerea setărilor corespunzătoare pentru motociclete. După victoria din această etapă, Ionut Mistode s-a apropiat la numai două puncte de liderul clasamentului general, Cătălin Cazacu.

De asemenea, o evoluție lăudabilă a avut și pilotul Ștefan Popescu (BGS Motorsport), care a revenit pe pistă după accidentarea de la începutul sezonului ce l-a ținut pe tușă aproximativ trei luni. După două etape la care nu a putut fi prezent, Ștefan a reușit să termine cursa de la Hungaroring pe poziția a șasea. În etapele care urmează, echipa BGS Motorsport are toate șansele să preia conducerea clasamentului.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top